Ondernemers moeten kansen pakken

“We gaan, nu de Floriade organisatie echt op stoom is, ondernemers mee nemen in het succes dat de Floriade gaat worden en de kansen die er zijn de komende jaren voor meewerken aan de realisatie. Ook de Floriade biedt ongekende kansen aan bedrijven om zich te presenteren op de Floriade in 2022″, aldus Bert Gijsberts. Bruggenbouwer en verbinder voor de Floriade Business Club en VBA Floriadekring

Word lid Ondernemers groot en klein, toon je creativiteit. Door lid worden van de unieke bovenregionale “Floriade Business Club” draag je bij aan het welslagen van de Floriade en heb je een uniek netwerk.” Gijsberts roemt het innovatieve karakter van onze Almeerse bedrijven,die ook nationale en internationale markten hebben, die passen bij de Floriade. “Dat gaat onder andere om groen, water, voeding, energie en ook duurzaamheid . En juist deze sectoren kunnen de Floriade aangrijpen om meer met elkaar samen te werken. Die kunnen samen innovatief mooie projecten ontwikkelen.”

 

Kanskaart
“De woonwijk komt er wel als onderlegger voor de Floriade. Maar de focus moet volledig komen te liggen op de positieve economische effecten van de unieke Wereldtentoonstelling. De VBA Floriadekring gaat hier het voortouw in nemen om ook in beeld te brengen wat de ondernemers te bieden hebben bij de realisatie komende jaren.De aankleding van de stad, ook met de centrumondernemers, maakt dat het bezoek aan” GrowingGreen City Almere” in 2022 door de vele gasten een top waardering krijgt. Er ligt gewoon een kanskaart klaar voor het bedrijfsleven en de inwoners als we er voor gaan.”

AMBASSADEUR WORDEN, WAT KOST HET?

WORD AMBASSADEUR!