OVER DE FLORIADE BUSINESS CLUB

De Floriade Business Club is opgericht in het voorjaar van 2017. Het is een unieke netwerkorganisatie voor ambitieuze ondernemers, die niet alleen hun business willen laten groeien, maar die het ook belangrijk vinden om de wereld een beetje beter te maken. Gedreven ondernemers, die duurzaam en verantwoord (willen) ondernemen en graag een bijdrage leveren aan de Floriade Almere 2022.

Actuele thema’s
De thema’s van deze Floriade – voeding, gezondheid, vergroening en energie – zijn actueler dan ooit. Alle ondernemers die zich bij de Floriade Business Club aansluiten, hebben met elkaar gemeen dat ze op een of andere manier betrokken zijn bij die thema’s.

Uniek netwerk
Aan de andere kant zijn de members ook zeer verschillend: ze variëren in grootte, zijn in diverse branches actief en komen niet alleen uit Almere, maar ook uit de rest van het land. Ze opereren nationaal, maar ook internationaal. Juist door die mix brengt de Floriade Business Club zeer interessante contacten teweeg. Zo bouw je aan een uniek netwerk, dat ook na de Floriade nog waardevol is.

Download hier de brochure van de Floriade Business Club.

OVER DE FLORIADE ALMERE 2022

Van 28 april tot en met 23 oktober 2022 is Almere het podium van de Floriade Almere 2022. Met als overkoepelend motto ‘Growing Green Cities’ wil de Floriade bezoekers informeren en inspireren om groener en gezonder te leven in de groene stad van de toekomst.

Groene stad van de toekomst
Het Floriadeterrein wordt een ‘levend laboratorium’, waar nieuwe technologieën voor energie, water, afval, voedsel en mobiliteit worden onderzocht en toegepast. Daarnaast laten wereldsteden zien hoe zij denken over gezond, duurzaam en groen leven in de stad.

Groene Stad Arboretum
Het groene hart van de expo wordt het arboretum. Een ‘levende bomen- en plantencatalogus’ met bomen, planten en struiken, die allemaal een bijdrage leveren aan een groene, gezonde stad. Bijvoorbeeld doordat ze de luchtkwaliteit verbeteren of voedsel leveren.

Attracties en evenementen
Op de Floriade Almere 2022 komen verschillende groene attracties. Bovendien vinden er diverse inspirerende evenementen en festiviteiten plaats. De programmering moet zo aansprekend worden, dat bezoekers graag terugkomen.

Meer weten over de Floriade?
Alle ins en outs van de Floriade Almere 2022 lees je op www.floriade.nl.

WORD MEMBER!